Den som har en ordnad ekonomi kan tycka att det är löjligt att en gammal betalningsanmärkning förstör möjligheterna att få lån. Det tycker även Freedom Finance och därför så kan de många gånger hjälpa till med att förmedla lån trots betalningsanmärkning. Det hela fungerar så att du ansöker om lån med betalningsanmärkning från Freedom Finance som sedan kommer att erbjuda dig lån från företag som inte ser din anmärkning som ett hinder. Du kan ansöka om lånet direkt på deras hemsida eller ringa en handläggare för personlig service.

  1. Privatlån eller blancolån upp till 30,000 kronor trots betalningsanmärkning
  2. Låna pengar utan säkerhet, trots en eller flera betalningsanmärkningar
  3. Samla dina dyra lån med ett stort lån förmedlat av Freedom Finance!

Ett gammalt misstag som spökar

Man måste inte vara en ekonomisk analfabet för att råka ut för en betalningsanmärkning. Det har faktiskt hänt att folk råkat ut för detta på grund av strul med posten, så egentligen är denna anmärkning ingen säker indikation om att en person har problem med sin ekonomi. Freedom Finance samarbetar med flera kreditgivare som accepterar att det föreligger en betalningsanmärkning så länge som den som ansöker har en stabil ekonomi. Man ser alltså hellre på summan av flera olika faktorer vilket är vettigt och väldigt befriande.

Så lånar du pengar, trots din betalningsanmärkning

Om du vill ansöka om ett lån med Freedom Finance så kan du enklast besöka deras hemsida och fylla i deras låneformulär. Du får snart svar med möjliga lån och baserat på denna information så kan du besluta om du vill ta lånet eller inte. Det går också att ringa till deras kontor och prata direkt med en handläggare som ger samma information som man kan få via hemsidan. När man har beslutat sig för ett lån så får man kontraktet med posten. Då detta är signerat och tillbakaskickat så brukar det ta mellan 3-5 dagar innan man har pengarna på sitt bankkonto. Man bestämmer helt själv vad man vill göra för pengarna för det här är blancolån som inte kräver någon säkerhet för att bli godkända.

Flexibla blancolån & privatlån

En styrka hos Freedom Finance är att de kan erbjuda mycket flexibla lån. Det är du som lånetagare som ställer krav om hur lånen ska utformas. Om du vill betala tillbaka snabbare så ska detta inte kosta dig mer.

Du kan också betala av hela lånesumman vid ett tillfälle om du vill. Här finns inte de restriktioner som man ofta stöter på hos traditionella svenska banker.

Om du är 18 år och har en inkomst på minst 100 000 kronor per år så är chansen god att du får ett lån förmedlat genom Freedom Finance mycket god.

Lån som är säkra och smidiga

Freedom Finance jobbar med att ge dig den finansiella frihet som du eftersöker. Det betyder att du kan få hjälp med en mängd olika typer av lån. Du kan till exempel lägga om dina lån för att spara pengar vilket kan vara klokt för den som har många spridda räkningar för varor och tjänster som köpts på kredit. Svaren på din låneansökan kommer snabbt och du ser tydligt vad det hela kommer att kosta. Freedom Finance jobbar med tydliga riktlinjer så att man aldrig ska uppleva att någon kostnad har varit dold. Det ger trygga och smidiga lån.