Det kan vara svårt att få ett bostadslån om man har betalningsanmärkningar. Många banker och kreditgivare bedömer obetalda skulder och betalningsanmärkningar som ett bevis på att man inte är kreditvärdig. Den goda nyheten är att du kan ansöka om att låna pengar till en bostad med betalningsanmärkningar från Bluestep som inte gör en traditionell bedömning av din kreditvärdighet!

  1. Gratis ansökning om bostadslån genom Bluestep.se
  2. Ansök om bostadslån trots betalningsanmärkningar gratis!

Det här är ett företag som hellre ser på din nuvarande ekonomi än det som gällde för något år sedan. Om du har fått ordning på privatekonomin så kommer Bluestep inte att straffa dig för gamla synder.

En betalningsanmärkning är inget hinder!

När du sätter dig ner och ser på din nuvarande ekonomi så kan det verka solklart att du klarar av ett bolån. Du har en stadig inkomst och det skulle spara dig fint med pengar om du kunde betala månadsavgift och lån istället för hyra som går rakt ut i sjön. Om en kreditupplysning visar på betalningsanmärkningar så kommer få banker att förstå ditt resonemang. Du bör då vända dig direkt till Bluestep. Du kan nämligen få bostadslån även om du skulle råka ha en eller ett par betalningsanmärkningar från lånföretaget Bluestep.

Hos Bluestep så får du all hjälp du behöver. Givetvis så kommer din kreditvärdighet att undersökas, men skulder och betalningsanmärkningar ses inte som hinder då man samtidigt kan konstatera att du har en välmående ekonomi med fast inkomst. Man ser helt enkelt till fler punkter och gör en samlad värdering av din nuvarande situation. Det är denna bedömning som kommer att avgöra om du kan få bolån tros betalningsanmärkningar.

Jämfört med låntyper som exempelvis mikrolån eller blancolån där det finns relativt gott om långivare som erbjuder lån till personer som har anmärkningar så finns det relativt få möjligheter för den som vill ansöka om ett bolån trots betalningsanmärkningar. Bluestep öppnar dörrar för dessa personer, och hjälper mer än gärna till med att låna ut pengar!

Be om ett lånelöfte

När det står klart att du kan få bolån från Bluestep så ska du be om ett lånelöfte. Det här kan du använda då du ger dig ut för att se på bostäder som är till salu. Med lånelöftet så blir det enklare att fokusera på bostäder som faktiskt är aktuella för dig. Du kan även visa säljaren att du har pengarna som krävs för affären. Ett lånelöfte kan du ordna med direkt via Bluesteps hemsida eller hos deras kundtjänst. Detta binder inte dig till lånet. Det är bara ett dokument som visar att du får lånet om du vill ha det.

Din säkerhet är A och O

Man kan ju tycka att det låter fantastiskt att få ta lån trots skulder men så enkelt är det naturligtvis inte. Bluestep är ett seriöst företag som erbjuder lån både i Sverige och utanför landet. Man har inget intresse av att folk ska hamna i skuldfällor så därför är man noga med att bara godkänna lån som kommer att klaras av. Det här betyder att en person som inte har skulder eller betalningsanmärkningar kanske inte får lån från Bluestep medan en annan person som har både och får det.

Bluestep ser först och främst på återbetalningsförmågan så som den ser ut just nu. Därför kan du ansöka om bostadslån med betalningsanmärkningar från Bluestep med goda chanser om att få ett ja. Om du inte får det så ska du vara glad att Bluestep månar om din säkerhet och att de inte lockar dig att låna pengar som du inte kan betala tillbaka.