Låna från 5,000 – 350,000 kronor snabbt och enkelt genom Lendo

Lendo är en välkänd svensk lånförmedlare som erbjuder allt ifrån mindre blancolån till större privatlån helt utan säkerhet. Lendo har specialiserat sig på att förmedla lån till privatpersoner i alla situationer och Lendo kan faktiskt även hjälpa personer som har betalningsanmärkningar att få låna pengar.

Låna från 5,000 till 350,000 kronor till riktigt bra villkor!

  1. Ansök gratis om att låna pengar trots betalningsanmärkning
  2. Ansök gratis om Privatlån upp till 350,000 kronor
  3. Ansök gratis om blancolån från 5,000 kronor hos Lendo

Eftersom Lendo samarbetar med ett flertal olika banker och långivare så kan Lendos kunder mycket enkelt och smidigt välja det låninstitut som passar bäst. På så sätt kan alla svenskar hitta privatlån och blancolån till riktigt låga räntor och bra villkor i övrigt. Det är kreditprövningen som ligger till grund för hur mycket eller hur lite pengar man får låna, samt till vilken ränta man får låna pengarna.

Hur fungerar lånprocessen?

När man ansöker om lån genom Lendo så får man svar från alla företagets anslutna banker och långivare redan inom några timmar. Det är enbart en enda kreditupplysning som registreras, och som sedan används gemensamt av alla banker och därför påverkas man inte negativt av att flera olika banker behandlar låneansökan samtidigt.

Allt eftersom bankerna behandlar din låneansökan så kommer det att dimpa ner sms eller e-postmeddelanden i din inkorg som berättar att du kan logga in på ”Mina sidor” hos Lendo. Inne på mina sidor kan du ta del av och läsa mer om de olika långivarnas erbjudanden, priser, villkor och räntor. När du hittat ett lån som passar dig kan du där efter helt enkelt bara acceptera lånet, och ett skuldebrev kommer då att skickas hem till din folkbokföringsadress. När du sedan undertecknat skuldebrevet och skickat tillbaka det till banken så kommer lånet direkt att betalas ut till ditt bankkonto.

I punktform betyder det alltså:

  1. Fyll i vilken summa pengar du vill låna
  2. Fyll i en lånansökan genom formuläret på Lendo.se
  3. Vänta på svar medan banker & låninstitut behandlar din ansökan
  4. Kontrollera och jämför olika bankers erbjudanden
  5. Acceptera det bästa och billigaste lånet!

Krav och villkor för att få låna pengar

  • Lån under 30,000 kronor

Om man vill låna under 30,000 kronor genom Lendo så måste man vara 18 år eller äldre, sakna skuldsaldo hos kronofogden (man kan alltså få lån trots betalningsanmärkningar), samt att man måste ha en fast månadsinkomst. Om man är under 22 år måste man tjäna minst 9,167 kronor i månaden.

  • Lån över 30,000 kronor

För att få låna en summa pengar som är mindre än 30,000 kronor måste man vara minst 18 år gammal, sakna betalningsanmärkningar och ha en månadslön på minst 9,200 kronor. Om man driver eget företag så måste verksamheten varit igång under minst 2 år, och ifall man endast arbetar på vikariat så måste det sträcka sig minst 6 månader framåt i tiden.

Lån utan säkerhet trots betalningsanmärkning

Det går alltså få lån (under 30,000 kronor) genom Lendo trots att man har en eller flera betalningsanmärkningar.

Det är inte speciellt många långivare som erbjuder lån till personer med betalningsanmärkningar i Sverige, men genom att ansöka om lånet hos Lendo så kan man alltså ändå få låna pengar.

Vanliga anledningar till privatlån hos Lendo

På Lendos hemsida finns några tips för personer som vill låna pengar av olika anledningar. Det är exempelvis vanligt att ansöka om ett lån utan säkerhet hos Lendo då man behöver köpa bil, och vill låna pengar till bilköpet. När man tidigare har lånat pengar från olika långivare, och därför behöver samla lånen i ett större blancolån för att på så sätt få ner månadskostnaden och spara pengar. När man funderar på att köpa en bostad, men man saknar pengar till kontantinsatsen. Eller när man plötsligt fått en oväntad utgift, och kanske till exempel behöver låna pengar för att laga värmepannan mitt i vintern.

Det kan finnas många olika anledningar till att behöva låna pengar. Att låna pengar kan bli dyrt om man väljer fel avtal, och därför är det bra att Lendo finns. Hos Lendo kan man alltså få lånerbjudanden från flera olika banker och långivare samtidigt, för att sedan i lugn och ro välja det bästa och det billigaste avtalet.