Snabblån och smslån med betalningsanmärkning hos Meddelandelån

Meddelandelån är en svensk långivare som erbjuder snabba lån genom antingen smslån eller snabblån även till personer med betalningsanmärkningar. Hos Meddelandelån kan man som ny kund mycket snabbt och smidigt låna 1.000 kronor eller 2.000 kronor. Om man där emot är en återkommande kund hos företaget så kan man låna upp till hela 3.000 kronor.

  1. Ansök om lån via Internet helt utan kostnad!
  2. Låna pengar via SMS. Pengarna på kontot samma dag.

Meddelandelån är ett etablerat företag på snabblånemarknaden. Alla lån som Meddelandelån erbjuder har en återbetalningstid på 30 dagar. Det är helt gratis att ansöka om ett snabblån direkt på Meddelandelåns hemsida. Om man istället föredrar att ansöka om ett smslån så tillkommer en mindre kostnad för själva ansökningen.

Vad krävs för att ansöka om ett snabblån hos meddelandelån?

Nästan alla svenska medborgare som är över 18 år gamla har goda chanser till att bli beviljade smslån eller snabblån hos Meddelandelån. Det enda som krävs för att få ett smslån eller ett snabblån beviljat hos Meddelandelån är att man måste vara bosatt och skriven i Sverige. Man måste också ha ett bankkonto i en svensk bank och vara kreditvärdig.

Snabblån & smslån med betalningsanmärkning

Meddelandelån är ett av relativt få lånföretag som valt att även bevilja snabblån och smslån till personer med betalningsanmärkningar. Så länge man inte har fler än 6 betalningsanmärkningar så kan man få låna pengar genom Meddelandelån. Man måste också se till att inte ha några aktuella skulder hos kronofogden.

En annan mycket viktig faktor som till stor del kommer att avgöra ifall en kund kommer få låna pengar eller inte är hur kundens ekonomi ser ut. Desto bättre ekonomi en person har, desto större chans har man att få låna pengar oavsett om man har betalningsanmärkningar eller inte. Genom att ha en stabil ekonomi med en fast inkomst ökar chanserna till att få låna pengar genom smslån med betalningsanmärkningar enormt.

Så fungerar snabblån & smslån hos Meddelandelån

Det finns som vi tidigare nämnt två olika alternativ för den som vill ansöka om ett lån hos Meddelandelån. Man kan antingen ansöka om ett snabblån genom att fylla i ett ansökningsformulär på företagets hemsida, men man kan också använda smsfunktionen på sin mobiltelefon för att ansöka om ett smslån. Oavsett vilken metod man väljer så måste man bland annat ange information om sitt namn & personnummer. Man måste också ange information om vilket bankkontonummer man vill att pengarna ska sättas in på, samt hur mycket pengar man vill låna.

När Meddelandelån fått in en låneansökan från en ny kund så kommer dem göra en kreditupplysning på kunden för att på så sätt kunna avgöra ifall kunden är kreditvärdig eller inte. En betalningsanmärkning visar information om en persons ekonomi, och på en kreditupplysning syns bland annat hur mycket man tjänar, om man har några tillgångar, om man har några skulder samt eventuella betalningsanmärkningar.

Ifall Meddelandelån anser att kunden är kreditvärdig för ett lån så kommer kundens ansökning om att få låna pengar godkännas, och pengarna kommer föras över till kundens bankkonto. Beroende på vilken bank kunden har så kommer pengarna att finnas på hans eller hennes konto inom 1 bankdag. Ofta tar det inte mer än några minuter från och med det att ansökningen görs tills dess att pengarna finns på kontot.