Pengos är ett av de låneföretag som erbjuder snabba lån på kort tid. Denna marknad har vuxit oerhört mycket de senaste åren och detta företag har etablerat sig som ett av de största. Några anledningar till detta kan vara att de erbjuder det första lånet gratis, och dessutom så garanterar de att ansökan om lån alltid är gratis och att det inte finns några dolda kostnader.

Kolla in tipset! Pengos erbjuder lån upp till 10,000 kronor trots betalningsanmärkning. Klicka här för att låna pengar hos Pengos!

Ansvarsfull kreditgivning för lån

Pengos erbjuder grymma villkor för sina mikrolån!

Pengos erbjuder grymma villkor för sina SMSlån!

Hos Pengos anser man att det är viktigt att den som lånar pengar känner ett ansvar, i och med att om man lånar pengar kräver det även att man kan betala tillbaka lånet. Detta kan tyckas uppenbart men tyvärr så är det många som idag inte riktigt förstår relationen mellan lån och återbetalningar. På grund av detta tillämpar detta företag ansvarsfull kreditgivning, vilket gör att om en person som tagit ett lån inte betalar tillbaka det i tid, kan han inte låna igen hos detta företag.

Man får även sina pengar redan samma dag som man ansöker om lånet. Här erbjuds personlig service och ansvarsfull kreditgivning. En tjänst som är mycket attraktiv är att man kan ta SMS-lån och snabblån trots betalningsanmärkning från Pengos.

Enkelhet och raka rör för smslån

Det är mycket enkelt att ansöka om ett mindre blankolån hos Pengos. Man kan ansöka via webbsidan, via sms och via deras mobilApp. Speciellt detta sista alternativ är tilltalande, då man har med sig mobilen överallt och de flesta redan är vana vid att använda applikationer till alla möjliga olika saker. Man går helt enkelt in på hemsidan och fyller i låneformuläret för mobillån/snabblån, så får man svar direkt på skärmen om lånet har beviljats.

Snabb utbetalning av mobillån till bankkontot

Som återkommande kund hos Pengos går det mycket snabbt att ansöka om ett lån. Efter första ansökningstillfället behöver man bara klicka i rutan att man är en återkommande kund, välja lånebelopp och fylla i sitt personnummer. Man behöver alltså inte fylla i alla andra uppgifter för de är redan sparade hos företaget. När lånet sedan beviljas dyker pengarna upp på kundens bankkonto redan samma dag.

Pengos krav på låntagare

För att kunna ansöka om ett lån via sms från Pengos måste man uppfylla vissa grundläggande krav, nämligen att vara mellan 18 och 65 år gammal, vara folkbokförd i Sverige, kunna identifiera sig med antingen e-legitimation, id-handling, Nordea personkonto, ett registrerat mobilnummer eller ett registrerat kontantkort. Om man har tagit lån tidigare hos Pengos, måste dessutom detta lån vara återbetalt. Det finns inget krav på att man inte får ha betalningsanmärkningar, utan man kan få snabblån trots betalningsanmärkning från Pengos. Det går till så att de använder sig av en kreditmodell från Sveriges marknadsledande kreditupplysningsföretag, vilken innebär att varje person får en så kallad scoringrank. Denna rankning byggs upp av olika faktorer, såsom inkomst av tjänst, övriga krediter och skulder, civilstånd, eventuella skulder till kronofogden med mera. Om man utifrån dessa förutsättningar får en hög rankning, kan man alltså få ett snabblån, även om man har en betalningsanmärkning.

Värt att notera är också att man kan få avslag även utan en betalningsanmärkning, om man har låg total betalningsförmåga i övrigt. Dessutom är det viktigt att veta att företaget inte godkänner några ansökningar i efterhand som fått avslag. Enda anledningen till att ansöka igen är om ens förutsättningar för att få lånet har ändrats.