Ett väldigt snabbt, smidigt och otroligt enkelt sätt för att låna pengar trots betalningsanmärkning är att ta ett så kallat smslån. Att ta ett smslån med betalningsanmärkning, eller att ta ett smslån över huvud taget är ett av de absolut snabbaste och smidigaste lånen som finns idag. Ofta tar låneansökningen inte mer än ett par minuter, och pengarna kommer ofta fram inom en timme.

Låna pengar via SMS. Pengarna på kontot samma dag.

Hur fungerar ett smslån?

Ett smslån, eller ett snabblån/mikrolån som denna typ utav lån även kallas för är en typ av lån som man kan ta då man behöver låna en mindre summa pengar på mellan 500 kronor och upp till 5000 kronor väldigt fort.

Ett smslån kan man precis som namnet antyder ansöka om genom smsfunktionen på sin mobiltelefon. Man använder helt enkelt sin mobiltelefon till att skicka ett sms med information om sitt kontonummer samt om hur mycket pengar man vill låna till ett telefonnummer som banken tillhandahåller. När banken sedan får in låneansökningen, så bestämmer dem huruvida låneansökan om ett smslån trots betalningsanmärkningen ska godkännas eller inte. I de flesta fall så godkänner banken ansökan om smslånet, och pengarna kommer då att dyka upp på låneansökarens konto inom ett par timmar. I vissa fall går det till och med så snabbt som efter bara några minuter. Vill du läsa mer om detta, så rekommenderar vi sidan sms lån betalningsanmärkning som är en väldigt bra sida som rör just att ta ett smslån, trots att man har en eller flera betalningsanmärkningar.

Vad krävs för att få ta ett smslån trots betalningsanmärkning?

Vilka regler som finns för den som vill ta ett smslån med betalningsanmärkning skiljer sig en hel del från bank till bank och från företag till företag. Varje bank eller företag har sina regler, men några grundläggande riktlinjer följer i stort sett alla som lånar ut pengar via sms.

Dels måste låneansökaren vara myndig, dvs över 18 år gammal för att ens kunna ansöka om lånet. Låneansökaren måste även vara folkbokförd i Sverige, samt att han eller hon inte har en skyddad bostadsadress. Ofta måste även mobiltelefonen som man skickar ansökan om att låna pengar ifrån vara registrerad i samma namn som låneansökaren själv har.

Var kan man ta smslån med betalningsanmärkning?

Det finns ett flertal olika banker och företag som erbjuder smslån även till personer med betalningsanmärkningar. Det är svårt att exakt peka ut vilka som kommer att låna ut pengar till personer med betalningsanmärkningar, eftersom bankerna brukar bedöma olika från fall till fall.

Ett tips är att söka på internet efter företag som erbjuder smslån. Testa att använda sökmotorerna för att hitta mer information, och använd gärna sökfraser så som ”smslån betalningsanmärkning” ”sms lån med betalningsanmärkningar” eller ”ta smslån trots att man har en betalningsanmärkning”.

Innan man tar ett smslån trots betalningsanmärkningar

Innan man bestämmer sig för ifall man vill ta ett smslån eller inte så finns det några viktiga saker som man bör fundera igenom. Dels måste man vara helt säker på att man snabbt kan betala tillbaka smslånet. Företagen som beviljar smslån har tidigare kritiserats hårt för derasskyhöga räntor och sina låns dolda avgifter. Den som tar ett smslån bör därför vara säker på att han eller hon kan betala tillbaka pengarna inom en eller max 2 dagar. Annars riskerar man att det blir ett väldigt dyrt lån och att man måste betala tillbaka flera hundra procent mer än vad man från början lånade via sms.

Våra senaste artiklar om att låna pengar hittar du nedan

Vilseledande lånereklam

I Sverige finns det lagar som begränsar hur reklam får se ut. Vilket budskap man får gå ut med och mot vilka målgrupper dessa är riktade. Det låter bra men i praktiken håller det inte alltid. Ett exempel är lånedjungeln. Vi ska visa några exempel där reklamen förmedlar en sak men sanningen är något annorlunda. [...]

Snabblån trots betalningsanmärkning från Pengos

Pengos är ett av de låneföretag som erbjuder snabba lån på kort tid. Denna marknad har vuxit oerhört mycket de senaste åren och detta företag har etablerat sig som ett av de största. Några anledningar till detta kan vara att de erbjuder det första lånet gratis, och dessutom så garanterar de att ansökan om lån [...]

Lån med betalningsanmärkning från Freedom Finance

Den som har en ordnad ekonomi kan tycka att det är löjligt att en gammal betalningsanmärkning förstör möjligheterna att få lån. Det tycker även Freedom Finance och därför så kan de många gånger hjälpa till med att förmedla lån trots betalningsanmärkning. Det hela fungerar så att du ansöker om lån med betalningsanmärkning från Freedom Finance [...]